Algemene voorwaarden

Van aanmelding tot deelname

Na aanmelding neemt de trainer contact met je op voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Dit gesprek is ook bedoeld om de wederzijdse verwachtingen te toetsen en af te stemmen. Zowel trainer als kandidaat kunnen na dit gesprek besluiten om de aanmelding niet tot deelname te laten overgaan. Als de trainer negatief besluit over toelating van de kandidaat dan laat hij dat tijdens of kort na het kennismakingsgesprek weten, tenzij anders afgesproken.
De kandidaat betaalt hierna het cursusgeld. Na ontvangst daarvan heeft hij/zij definitief een plaats in de training.

Annulering

Na het definitief worden van de aanmelding geldt de volgende annuleringsregeling. Tot vier weken voor aanvangsdatum wordt € 35,- in rekening gebracht. Bij annulering van vier weken tot een week voor aanvangsdatum is dat 50% van het cursusgeld. Binnen een week voor aanvangsdatum is geen restitutie mogelijk.

Kosten en materiaal

Het cursusgeld staat vermeld bij iedere training op de pagina ‘Investering in jezelf’ van de website www.mindfulhealthcare.nl en zal ook per email toegezonden worden. Cursusmateriaal en eventuele BTW is inbegrepen, lunch op de stiltedag niet. Voor deelnemers met beperkte draagkracht, neem contact op met de trainer.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Via www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness kom je op een overzichtspagina met informatie over de eventuele vergoeding van een mindfulnesstraining bij de verschillende zorgverzekeraars.
Deze overzichtspagina wordt ieder jaar bijgewerkt, zodat de vergoedingen en premies actueel blijven.

Als Mindfulness trainer ben ik lid van de VMBN, vereniging voor Mindfulness trainers, categorie 1 trainer (hoogste niveau), zie www.vmbn.nl

Vertrouwelijkheid

De naar de trainer door de kandidaat ingestuurde persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor administratieve doeleinden en niet met derden gedeeld.

Disclaimer

De deelnemer is altijd zelf verantwoordelijk voor de keuze voor, en manier van meedoen van oefeningen tijdens de training, en mogelijke consequenties hiervan voor zijn gezondheid. Dientengevolge kan hij/zij de trainer niet aansprakelijk stellen voor enige schade als gevolg van hiervan. Mindfulness of compassietraining is geen therapie. Ook voor het beheer van persoonlijke eigendommen tijdens de training kan de trainer geen verantwoordelijkheid nemen.

Verdere informatie

Voor verdere informatie en vragen over de mindfulness training neem contact op per email de trainer: info@acupunctuurartspraktijk.nl of telefonisch 06-23572386.

Deze Mindfulness training maakt deel uit van het aanbod van Mindful healthcare, het zusje van Acupunctuurarts Praktijk Tjiong, praktijk voor integrale geneeskunde, balans door verbinden lichaam en geest in connectie met de wereld om ons heen.

Trainer: Yu-Wen Tjiong, voor informatie over mijn trainingen, mijn passie, drijfveren en intentie neem een kijkje op deze website!