Investering in jezelf

Kosten groepstraining (MBSR/MBCL)

€ 400,- gehele training te betalen in aansluiting op het kennismakingsgesprek. Vanaf de betaling is de deelname plaats in de training definitief.

In overleg mogelijk in 2 delen te betalen 50% na het kennismakingsgesprek en 50% uiterlijk 4 weken voor de start van de training. In de kosten zit inbegrepen: 8 x bijeenkomst van 2,5 uur een stiltedag, werkboek, toegang tot audio opnames.

Kosten individuele training

€ 550,- gehele training te betalen in aansluiting op het kennismakingsgesprek. Vanaf de betaling is de deelname plaats in de training definitief. In overleg mogelijk in 2 delen te betalen 50% na het kennismakingsgesprek en 50% uiterlijk 4 weken voor de start van de training.

In de kosten is inbegrepen 8 x bijeenkomst van 1 uur, terugkom bijeenkomst van 1 uur, werkboek, toegang tot audio opnames.

Alle trainingen worden online of online gecombineerd met life gegeven afhankelijk van de mogelijkheden.

Mindfulness in het bedrijfsleven

Bij trainingen gegeven in het bedrijfsleven bijvoorbeeld in het kader van integratie na een burn-out, hanteren we andere tarieven. Bij vragen hierover stuur een mail naar info@acupunctuurartspraktijk.nl

Er bestaat een mogelijkheid om Mindfulness en compassie trainingen te combineren met andere behandelingen vanuit Integrative medicine perspectief (acupunctuur, individueel voedingsadvies, Mindful werken, optimaal bewegen) om het zelfhelend vermogen optimaal te ondersteunen.